Hakkari'den Avrupa'ya uzanan bir başarı hikayesi

Hakkari'den Avrupa'ya uzanan bir başarı hikayesi

17 yaşındaki Hakkarili Sporcu Ömür Tuğan, 30 ülkeden sporcuların katıldığı Avrupa OPEN CUP Şampiyonasında üçüncü oldu. 11. Sınıf Öğrencisi Ömür Tuğan başarılarına başarı katmayı hedefliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de ailesi ile birlikte yaşayan ve 6 kardeşi olan Ömür Tuğan, hem okulunu okuyor hem de spor ile uğraşıyor.

Azimli çalışması ve disipliniyle her geçen gün kendisini geliştiren 11. Sınıf Öğrencisi Ömür Tuğan,  Muay Thai Sporu yapıyor. 17- 19 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen ve 30 ülkeden sporcuların katıldığı Avrupa OPEN CUP Şampiyonasında 51 kiloda boy gösteren Avrupa üçüncüsü oldu. 

Başarısı ailesini ve öğretmenlerini  gururlandıran, Hakkarili Sporcu Mart ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında dereceye girerek dünya şampiyonasına katılmayı hedefliyor. 

Karnesinde şimdiden; il birinciliği, Türkiye üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü bulunan Ömür Tuğan, küçük  yaşlarında sporla ilgilendiğini söyledi. 

Çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederek başarılarına başarı katmak istediğini anlatan Tuğan,"Antrenörüm ve okul yönetiminin büyük desteğini alıyorum. Okulda artan zamanımı antreman yaparak değerlendiriyorum. Katılacağım müsabakalarda Hakkari'yi ve ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" şeklinde konuştu. 

TEKNOKENT Koleji Müdürü Levent Duman ise öğrencisi Ömür Tuğan için övgü dolu cümleler kurdu. 

Müdür Duman, "Okul yönetimi olarak hem derslerinde hem de spor alanında başarılı olan öğrencimizi için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Antrenör ve sporcumuza başarılar diler, okul olarak destekçileri olduğumuzu bildiririz" ifadelerini kullandı.  

3-20200203102728.jpg

1-20200203102150.jpg2-20200203102150.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum