Hakkari'deki okullarda İstiklal Marşı töreni

Hakkari'deki okullarda İstiklal Marşı töreni

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda, Hakkari'de okullarda bayrak töreni düzenlenip, İstiklal Marşı okundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Milli Eğitim Bakanlığı'nın dün yaptığı açıklama sonrası bugün Hakkari tüm okullarda İstiklal Marşı okundu.

Eğitim-öğretim yeni yılda da pandemi tedbirleri nedeniyle uzaktan eğitim ile devam ederken,Hakkari'deki tüm okullarda saat 10.00'da öğretmenler okullarının bahçesinde, öğrenciler ise evlerinde, EBA TV'den yayınlanan İstiklal Marşı'nı söyleyerek yeni haftaya başladı. 

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, ""Ne yazık ki yaşamakta olduğumuz  salgın nedeniyle uzunca bir süredir İstiklal Marşı’mızı okul bahçelerimizde, öğrencilerimizle hep bir ağızdan okuyamıyoruz. Sayın Bakanımızın talimatlarıyla bugün eş zamanlı olarak 81 ilimizdeki tüm okullarımızda, bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı’mız okunuyor.Sayın Bakanımız da Bakanlık merkez binasında gerçekleştirilecek İstiklal Marşı törenine iştirak edeceklerdir. Bizler de bugün, İlimizdeki tüm okullarımızda, saat:10.00 itibarı ile yeni yılın ikinci haftasını,Türk Bayrağımızı göndere çekerek ve İstiklal Marşı'mızı okuyarak  yüz yüze eğitme olan özlemimizi gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu haftaki bayrak törenine okullarımıza gelerek eşlik eden, evlerinden büyük bir coşku ile törene katılan veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Özlemimizi en kısa sürede gidermek, öğrencilerimize kavuşmak ve sınıflarda buluşmak dileğiyle, sevgilerimizi gönderiyoruz" dedi.

0f7e0597-0509-4b76-ad78-89176230a17b.jpg954feba7-6f9b-42ff-b4fa-2baddc2ed6c4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.