Hakkari'deki Öğrencilere spor malzemesi

Hakkari'deki Öğrencilere spor malzemesi

Sosyal Destek Programı (SODES) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde “Sağlıklı bir Gelecek Sporla Gelecek” projesi kapsamında Hakkari'de 40 okul takımına spor malzemesi verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Ak Parti Başkan Yardımcısı Turan Şimşek. SODES Müdürü Mecit yılmaz,Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı tören Kıran Mahallesindeki Spor salonunda düzenlendi.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık ise, daha önce bir kitap bir insan projesi başlattıklarını belirterek, sporunda çok önemli olduğunu belirterek SODES’in “Sağlıklı bir Gelecek Sporla Gelecek” projesi kapsamında çocukları sporla tanıştırdıklarını Hem kitap okuyacağız hemde spor yapacağız Sağlıklı bir Gelecek Sporla Gelecek” projesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Vali Akbıyık daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet ederek spor malzemelerini teslim etti.

1-870.jpg4-513.jpg5-361.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.