Hakkari'deki Gazetecilerle bir araya geldi

Hakkari'deki Gazetecilerle bir araya geldi

Van İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Hakkari İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, ildeki gazetecilerle bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’ye atandığı günden beri yöre halkının gönlünde taht kuran İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, kısa sürede yöre halkının sevgisini kazandı.

Polis evinde ildeki gazetecilerle bir araya gelen Müdür Aydın, her Hakkarili gibi bende Van'a taşınarak orada görev yapacağım dedi.

  Müdür Aydın,” Hakkari'yi çok sevdim. Buradan uzaklaşamadığım için mutluyum. Vicdanım rahat gidiyorum. Yine bir ayağımız ve gönlümüz burada olacak. Yarım kalan projelerimize hayat verecek çok değerli bir meslektaşımız S. Mete Pınar'ın Hakkâri’ye atanması beni ayrıca mutlu etmiştir”

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı aynı zamanda şair olan Hakan Taş’ın veda gecesinde okuduğu güzel bir şiir ile gazetecilere veda etti.

 Müdür Aydın, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, artık Van’da da bir eviniz var dedi.

21.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.