Hakkari'deki Engellilere mont ve bot yardımı

Hakkari'deki Engellilere mont ve bot yardımı

Merkezi İsviçre’de bulunan Tut Elimi Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler gününde kapsamından Hakkari'de engelli çocuklara mont ve bot hediye etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dernek çalışanları program kapsamında  Hakkari Gençlik ve Engelliler  Derneğini  ziyaret ederek sorunları hakkından konuştu.

Daha sonra aralarından dernek temsilcilerinden Turgut Tunç ve Ahmet Murat Çulha bulunduğu dernek çalışmaları hakkında  Hakkari Gençlik ve Engelliler  Derneğini Yavuz  Aydoğdu'dan bilgi aldı.

Dernek Üyeleri  Beyaz Gelincik ve Kardelen Rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek engelli  70 gence kışlık mont ve bot hediye etti.

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok organizasyona imza attıklarını ifade eden  Dernek sözcüsü  Turgut Tunç, dernek olarak ihtiyaç duyulan her noktada olabilme gayretiyle çalıştıklarını  ifade etti.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ise  kentte gelip engellileri sevindiren  gönüllülere destekleri için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.