Hakkari'deki bu yollar tehlike saçıyor!

Hakkari'deki bu yollar tehlike saçıyor!

Hakkari'de kar sularının erimesi ile birlikte Katremas Deresinde su seviyesi yükseldi. Bir çok noktada tahribata neden olan bu durum yollarda tehlike oluşturuyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari kent merkezinde bulunan ve Karşıyaka, Dağgöl ve Bağlar Mahallerinde geçen Katremas Deresinin seviyesi kar suları nedeniyle yükseldi. Bu durum Bağlar Mahallesine ulaşım sağlayan yolun bir kısmında  çökme ve çatlamalara yol açarken, Biçer Mahallesi Erısan semtinde geçen yolun önemli bir kısmında çökme meydana getirdi.

Yolun tahrip olması üzerine ulaşımlarını güçlükle sağladıklarını belirten mahalle sakinleri belediyenin yola acilen bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

Öğrencilerin de kullandığı yolun onarılmasını isteyen mahalleli yolun acil bir şekilde onarılmasını talep ediyor.

Belediye yetkilileri ise, ekiplerin yolda gerekli incelemeleri yaptıklarını ve acil bir çözüm bulmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydettiler.

1-20190526085558.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.