Hakkari'deki bu iş yeri, giymediğiniz elbiseleri kiralıyor!

Hakkari'deki bu iş yeri, giymediğiniz elbiseleri kiralıyor!

Hakkari'de kadınların düğün ve kına gecelerinde giydikleri Kıras ve Fistanlar'da  kiralama dönemi başladı!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de faaliyet gösteren ve 6 kadının emeği ile ayakta duran Fistan Yöresel Kıyafet bir ilke imza atarak yöresel elbisede kirama dönemini başlattı.

Düğün sezonun açılması ile beraber düğün telaşına düşen kadınlar bir yandan ne giyerim diye düşünürken, diğer yandan modayı takip etme derdine düşüyor. 

Ekonomik kriz nedeniyle alım gücü olmayan ve masraftan kaçınmak isteyen kadınlara fırsat doğuyor. 

Kadınların bir yada iki kere giyip gardıroplarında beklettikleri  kiras ve fistanlar modası geçmeden değerlendirilmesi gerektiği fikrinden yola çıkan Hakkari Fistan Yöresel Kıyafet bu Kiras ve Fistanları müşterilerinden alarak yada kiralayarak kiraya vermeyi hedefliyor. 

Kiras ve Fistan diktirmenin ve satın almanın maliyetli, zahmetli ve zamanlarını aldığını düşünen kadınlara Hakkari Fistan Yöresel Kıyafet çözüm merkezi olacak.    

Öncelikle; kadınların bir yada iki kere giyip gardıroplarında beklettikleri  Kiras ve Fistanları kiralayacaklar daha sonra bu elbiseleri müşterilerine kiralaya verecekler, evde yöresel elbisesi olup ta bu elbiseleri giymeyen kadınlara getirin elbiselerinizi kiralayalım çağrısında bulunan Hakkari Fistan Yöresel Kıyafetler, bu vesile ile yeni bir döneme'de imza atmış oldu.

Adres:Muhsin Zeydanoğlu Caddesi Şenler Otel arkası Seven AP. Zemin Kat Hakkari

İLETİŞİM: 05454353570

1-20190531221423.jpg3-883.jpg2-20190531221423.jpg4-670.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.