Hakkari'de zincirleme kaza

Hakkari'de zincirleme kaza

Hakkari'de dün geceden beri etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Yeni Mahallede araçların kayması sonucu, zincirleme trafik kazası meydana geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dün gece başlayan ve etkisini gündüz saatlerinde daha da artıran kar yağışı kent merkezinde yaşamı durma noktasına getirdi. Güne yaklaşık 50 santim kar ile uyanan vatandaşlar, ev ve iş yerlerinin önünü temizleme telaşına düşerken, aynı saarlerde okullarına yetişmeye çalışan öğrenciler ise zor anlar yaşadı. Kent merkezinde yaşamın adeta durma noktasına geldiği gözlenirken, en büyük sıkıntıyı araç sürücüleri çekti. Belediye ekiplerinin ana yollar ve ara arterleri açık tutmak için yaptığı çalışmalar devam ederken, tipiye dönüşen kar yağışı ve buzlanma ile beraber zincirleme trafik kazaları meydana geldi. 

Hakkari Dağ ve Komando Tugayına yakıt götüren tanker, yoğun kar yağışının devam ettiği Hakkari Yeni Mahalle yolunda kayarak yol kenarında kalırken, aynı bolgede devam eden kar yağışını görüş mesafesini düşürmesiyle birlikte yolun buzlanması sonucu içi yolcu dolu şehir içi minibüsü ve bir kaç aracın daha karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Meydana gelen zincirleme kazada can kaybı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. 

16754675_245126675945711_1127589376_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.