Hakkari’de Zeus Cafe ve Bar açıldı

Hakkari’de Zeus Cafe ve Bar açıldı

Hakkari'de ilk ve tek olan 8 kişinin istihdam edileceği cafe ve eğlence sektöründe, farklı bir konsept olan Zeus Cafe bar hizmete açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Kent Merkezi istiklal Caddesi üzeri Hakkari Valiliği karşısındaki Atılar Apartmanı’nın zemin katında sade bir açılış ile hizmet vermeye başladı. Açılışa çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı
Dılşat Özkan, İsmail Bor ve Emrah Biçer’in girişimleri ile açılan ve 8 kişinin istihdam edileceği Zeus Cafe Hakkari’nin eğlence sektöründe farklı bir konseptle hizmet verecek. 

Hiçbir masraftan kaçınmadan dizayn ettikleri mekanın Hakkari halkı için hayırlı olmasını dileyen genç girişimciler, Zeus Cafe ve Barı tercih edecek olan müşterilerine ferah bir ortamda doyasıya eğlenebileceklerini belirttiler. 

Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik verilecek olan Zeus Cafe ve Barda soğuk sıcak kahve ve diğer içecekler ile dünya mutfağının seçkin yemekleri ile müşterilerine hitap edecek.

Rezervasyon: 0533 085 60 91

2-362.jpgdsc_0163.jpgdsc_0152.jpg3-285.jpg1-391.jpgdsc_0181-001.jpg5-177.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum