Hakkari’de yüz yüze eğitim başladı

Hakkari’de yüz yüze eğitim başladı

Korona virüsle mücadelede girilen yeni kontrollü normalleşme döneminin ardından orta riskli iller arasında yer alan Hakkari’de yüz yüze eğitim başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamanın ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Hakkari’de de eğitim-öğretim yüz yüze başladı.

Hakkari genelinde korona virüs nedeniyle uzun bir süredir okullarından uzak kalan öğrenciler, bugün itibari ile okullarına, öğretmen ve arkadaşlarına kavuştu.

Hakkari Cumhuriyete İlköğretim Okulunda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, okulu yönetimi ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler sosyal mesafe kuralları çerçevesinde sınıflara alındı.

Müdür Gür, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması uyarısında bulundu. 

1-549.jpg4-264.jpg2-606.jpg3-466.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.