Hakkari’de yöresel ürünler fuarı bugün açılıyor!

Hakkari’de yöresel ürünler fuarı bugün açılıyor!

Hakkari'de 40 ilin ürünlerinin yer alacağı Yöresel Ürünler Fuarı 19 - 30 Haziran tarihleri arasında eski tekel binası yanında hizmete açılacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Anadolu Kervanı Yöresel Ürünler öncülüğünde aralarında Ankara, Bursa, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Aydın, Bitlis, Çorum, Çankırı, Erzurum, İzmit gibi illerden çok sayıda firmanın yüzlerce ürün çeşidi ile katılacağı fuar 19 – 30 haziran tarihleri arasında açık kalacak

Yöresel ürünler etkinliği organizatörü Ömer Fatih Ergül, Vizyon Fuar olarak, Türkiye’nin 81 ilinde yöresel fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini, bu yıl da 40 ilin yöresel ürünlerini Hakkari’ye taşıdıklarını söyledi.

Ergül, 15 gün boyunca açık kalacak olan fuarda, kuruyemiş çeşitleri başta olmak üzere Afyon sucuğu, biber çeşitleri, baharatlar; Kayseri pastırma ve sucukları, Bursa zeytini, Trabzon süt ürünleri, İzmit pişmaniyesi, Erzurum Çağ kebabı gibi ürünlerin uygun fiyata temin edilebileceği bilgisini paylaştı.

Her yılın bir döneminde Türkiye’nin farklı bir kentinde fuarlar açtıklarını vurgulayan Ergül, bu fuarlar aracılığı ile farklı kentlerin yiyecekleri bir araya getirerek, kültürlerarası buluşma ve kaynaşma vazifesi de gördüklerini kaydetti.

Ergül, son olarak bugün saat 14:00'da Cumhuriyet Caddesi üzerindeki eski Tekel Binası yanında (İŞ-KUR) karşısı açacakları yöresel ürünler fuarının açılışına bütün Hakkari halkının davetli olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.