Hakkari'de yöresel ürün fuarı açıldı

Hakkari'de yöresel ürün fuarı açıldı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık 14 ilin yöresel ürünlerinin sergilendiği yöresel ürün fuarının açılışını gerçekleştirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Mersin merkezli Aynur Şekerleme firmasının organizesi ve Hakkari'de faaliyet gösteren Eyyüp- Cihat Kılınç kardeşlere ait Marina Net Cafe sponsorluğunda yöresel ürün fuarı açıldı. Eski Hakkari Valiliği bahçesindeki fuarın açılışına Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile vatandaşlar katıldı. Fuarın açılış kurdelesini İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte kesen Vali İdris Akbıyık, fuarın Hakkari için hayırlı olmasını diledi.

Açılışın ardından yöresel ürün stantlarını gezen Vali Akbıyık ürünler hakkında bilgi aldı. Ev yapımı gıdalar, giyim, kozmetik ürünleri, çağ kebabı, tahin, pastırma, mantı, kayısı gibi Hakkâri’de bulunan-bulunmayan bir çok ürünün bulunduğu sergi 19 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

1-797.jpg2-728.jpg3-593.jpg4-486.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.