Hakkari'de yöresel ürün fuarı açıldı

Hakkari'de yöresel ürün fuarı açıldı

Hakkari’de Aynur Şekerleme firmasının organizasyonu ile 14 ilin yöresel ürünlerinin sergileneceği yöresel ürün fuarı bugün açıldı. Kışlık yiyeceklerin ağırlıkta olacağı fuar 19 Kasım’a kadar açık kalacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Mersin merkezli Aynur Şekerleme firmasının organizesi ve Hakkari'de faaliyet gösteren Eyyüp- Cihat Kılınç kardeşlere ait Marina Net Cafe'ni sponsorluğunda yöresel ürün fuarı bugün açıldı.

Eski Hakkari Valiliği bahçesinde açılan fuarda ev yapımı gıdalar, giyim, kozmetik ürünleri, çağ kebabı, tahin, pastırma, mantı, kayısı gibi Hakkâri’de bulunan-bulunmayan bir çok ürün çeşidi yer alıyor.

Kars, Kayseri, Afyon, Malatya, Adıyaman, Kahraman Maraş, Adana, Gaziantep, Mersin, Erzurum, Bursa, Gümüşhane, İzmit ve Urfa yörelerine ait ürünlerin sergileneceği fuar 19 Kasım’a kadar açık kalacak. 

Yöresel Ürünler Fuarı’nın Sponsoru Marina Kafe'nin işletmecisi Cihat Kılınç, farklı illerden getirdikleri yöresel tatları Hakkari’de tanıttıklarını söyledi. 

Kılınç, Hakkarililerin de yöresel lezzetleri tatmalarını ve kışlık ürünlerini uygun fiyata temin etmelerini istediklerini belirterek, “ Türkiye'nin birçok ilinden ürünlerimiz var. 14 farklı kentten getirdiğimiz pestil, tereyağı, kayısı sucuk, kahve, pastırma, tahin ve pekmez gibi ürünleri burada satıyoruz” şeklinde konuştu. 

Fuala ilgili bilgi için: MARİNA NET CAFE. yeni hükümet konağı Karşısı Selçuk Ap. Kat:2

GSM: 0543 365 29 28

6-238.jpg5-327.jpg7-161.jpg8-127.jpg

4-477.jpg2-710.jpg3-581.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum