Hakkari'de Yönetim ve temizlik entegre hizmetleri açıldı

Hakkari'de Yönetim ve temizlik entegre hizmetleri açıldı

Hakkari'de profesyonel temizlik hizmeti sunacak olan Ters Lale temizlik şirketi, Ev, ofis, dış cephe, cami, okul, inşaat ve sonrası temizlik, alışveriş merkezi, banka ve zemin temizliği gibi pek çok alanda hizmet vermek için halkın hizmetine açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

5 eğitimli personelin bulunduğu AHS karşısındaki belediye dükkanlarında hizmete açılan Ters Lale Yönetim temizlik temizlik ve entegre şirketi tüm hizmetlerinde kusursuz temizlik ve müşteri memnuniyeti garantisi vermektedir. Çok yeni olan temizlik firması yenilikleri hedef belirleyerek halkımıza temizlik alanındaki ilkleri sergilemekte ve halk için hizmet vermeyi , müşterileri memnun etmeyi bir misyon yani bir görev olarak görmekte ve yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Hakkari’de ilk kez modern teknolojinin en yeni imkânları ile hijyeni, hizmet verdiği tüm kurumlarda en üst düzeyde tutmayı amaçlar.

Ters Lale Temizlik Hizmetleri kurumlara özel olarak verdiği tesis yönetimi hizmetleri ile ofisinizin/ tesisinizin ilk günkü kadar temiz ve yeni olmasını hedefler. En yüksek hijyen standartlarını koruyarak size ve çalışanlarınıza ferah, temiz ve rahat bir çalışma ortamı sağlar. 

 

- Ev temizliği
- Ofis temizliği
- İnşaat sonrası temizlik
- Cami temizliği
- Tadilat sonrası temizlik
- Mermer cilalama
- Otel temizliği
- Kurum temizliği
- Dezenfeksiyon hizmetleri
- Buharlı temizlik hizmetleri
- Dershane temizliği
- Lokanta temizliği
- Endüstriyel makine temizliği
- Apartman temizliği
- Mobil kapıcılık hizmetleri
- Cam temizliği
- Banka temizliği

- Büro temizliği
- Hasar sonrası temizlik
- Buharlı duvar temizlik hizmeti
- Koltuk yıkama hizmeti 
- Yatak yıkama hizmeti
- Bahar temizlik hizmeti
- Pansiyon temizlik
- Sağlık ocağı temizliği

Size, maliyet ve zaman tasarrufunun yanı sıra yönetim kolaylığı sağlar.

“Yüksek Standartların Sürekliliği İçin Eğitim…”

Ters Lale Temizlik; günümüz teknoloji ortamında, hizmet kalitesinde fark yaratmak ve yüksek standartların sürekliliğinin eğitim ile mümkün olduğunun farkında olarak;

 

  • Kişisel gelişim ve teknik eğitimlerle donatılmış,
  • Alanında uzmanlık sahibi
  • Memnuniyet ve sonuç odaklı,
  • Maliyetleri düşünen bilinçli personel yetiştirmeyi hedefler.

Okul ve Özel Eğitim Kurumlarına Özel Temizlik Hizmeti

Ters Lale Temizlik, çocukların günün büyük kısmını geçirdiği eğitim kurumlarında temizlik hizmetini “en güvenli kimyasal, en yüksek hijyen” ilkesiyle verir.

Çevreye duyarlı kimyasalların kullanıldığı temizlik programlarında, okullara özel olarak güvenlik prosesleri oluşturulur. Her detayın düşünüldüğü çalışma programları ile eğitim kurumlarına özel etkin, hijyen kalitesi yüksek ve güvenilir bir temizlik hizmeti sunulur.

İLETİŞİM: 

05433462014 - 05433452014

1-001.jpg

2.jpg

3.jpg

f0f569b6-fe06-4d4d-92e9-660811493dc7.jpg

1-002.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

4.jpg

5.jpg6.jpg7.jpg

8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum