Hakkari'de Yollar Köstebek Yuvasına Döndü

Hakkari'de Yollar Köstebek Yuvasına Döndü

Kar ve yağmur yağışından sonrası adeta köstebek yuvasına dönen Hakkari-Van karayolunun yapılamaması halkın tepkisine neden oldu.

MEHMET ÖZKAN/HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 İlimizde kar ve yağmur yağışından sonrası yollar adeta köstebek yuvasına dönerken, sürücülere zor anlar yaşatıyor. 

Vatandaşlar ise karayolunda oluşan çukurların yapılmamasına tepki göstererek, Sürücülerin çukurlara girmemek için adeta direksiyonda cambazlık yapar hale geldiğini ifade ediyorlar. 

Görüntü olaraktan rahatsızlık duyuyoruz. Zaman zaman kaldırımda yürüdüğümüzde araçlar geçince çukurlarda biriken sular üzerimize sıçrıyor. Bu bize reva görülüyor. Gerek karayolları olsun, gerek Yeni belediye Başkanımızın bir an önce önlem almasını istiyoruz.” dediler.

Yolcu taşımacılığını yapan Şehir içi minibüs şoförleri ise "Kar ve yağmur yağışlarından sonra yol güzergâhında çok derin çukurlar oluşmuş, su birikintisi ile dolan bu çukurların üzerinden mecbur geçtiğimizde araçlarımız zarar görüyor.

Sürücüler, Karayollarının köstebek yuvasına dönen yolun bir an önce yapılmasını istediler.

20170115_141135.jpg20170115_140807.jpg20170115_140853.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum