Hakkari'de yolcu minibüsünde eroin ele geçirildi

Hakkari'de yolcu minibüsünde eroin ele geçirildi

Hakkari Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Yüksekova - Van Karayolunda şüphe üzerine durdurdukları yolcu minibüsünde peynir kovalarına yerleştirilen 4 kilo eroin ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; "03.02.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesinden Van istikametine gitmekte olan bir yolcu minibüsünde yapılan aramada peynir kovalarına gizlenmiş vaziyette 5.043 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve 4.055 TL ele geçirilmiştir. 1 şahıs gözaltına alınmış olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.