Hakkari'de 'Yeni Dünya Düzeninde Değişen Coğrafyalar ''panel düzenlendi

Hakkari'de 'Yeni Dünya Düzeninde Değişen Coğrafyalar ''panel düzenlendi

İHH Hakkari'de 'Yeni Dünya Düzeninde Değişen Coğrafyalar ''konulu panel düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Hakkari Şubesi öncülüğünde 'Yeni Dünya Düzeninde Değişen Coğrafyalar ''konulu panel düzenlendi.,,

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans salonundan düzenlenen panele Programa İHH Hakkari Şube Başkanı Orhan Temel, İHH üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İHH Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gazeteci Yazar Ayşe Müzeyyen Taşçı'nın konuşmacı olarak katıldığı panel Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

İHH yardım kuruluşunun kısa filminin izletildiği panelin açılış konuşmasını yapan Hakkari İHH Şube Başkanı Orhan Temel, İHH'nin 1992 yılında Bosna savaşından sonra gönüllülerin bir araya geldiğini ve bir iyilik hareketi olduğunu söyledi.

Panel İHH Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gazeteci Yazar Ayşe Müzeyyen Taşçı'nın 'Yeni Dünya Düzeninde Değişen Coğrafyalar ve Ümmet Coğrafyaları' sunumu ile devam etti. 

1-20191116125800.jpg2-20191116125800.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.