Hakkari'de Yayladaki Çocuklar İçin 3000 Rakıma Pedal Çevirdiler

Hakkari'de Yayladaki Çocuklar İçin 3000 Rakıma Pedal Çevirdiler

Hakkari'de bir grup gönüllü, "Bir oyuncak da senden" sloganıyla sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanya ile kırsal kesiminde oturan ve maddi durumu iyi olmayan çocuklara oyuncak dağıtarak mutluluklarına ortak oluyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de 5 ay önce başlatılan Sosyal Sorumluluk Projesini hayata  geçiren Doğa Fotoğrafçısı Emin Noyan ve gönüllü arkadaşları çocuklara oyuncak toplamak için sosyal medya hesabı kurdular. Köy köy dolaşarak çocukları mutlu edip oyuncağı olmayan çocukların yüzünü güldürüyorlar.

Hakkari merkezden bisikletle yola çıkan Emin Noyan ve Gıyasettin Tatlı çantalarına oyuncak doldurup yaklaşık 50 km pedal çevirerek Durankaya Beldesine bağlı 3000 Rakımda bulunan Kanisar Yaylasına 4 saatte vardılar. 

 ''Çocukların mutluluklarına ortak olmak ve oyuncaksız çocuk bırakmamak için böyle bir kampanya başlattıklarını dile getiren Noyan Bundan sonra da oyuncak dağıtmaya devam edecekleri söyledi.

Noyan; 'Sosyal medya üzerinden başlattığımız bu kampanya ya destek veren bütün herkese  canı gönülden teşekkür ederim. Bir oyuncakla bir çocuğun gönlünü feth etmek  kadar güzel bir duygu yoktur. Bize gelecek desteklerle daha çok çocuğa ulaşıp onlarıda oyuncaksız bırakmamaktır. Çocukların mutluluklarına ortak olmak için, çocukları oyuncaklarla buluşturmak ve oyuncaksız çocuk bırakmamak için çalışıyoruz. 'Bir oyuncak da senden' ekibi olarak Hakkari il ve İlçeler dahil  393 köy ve mezralara  oyuncak dağıtmayı hedefledik kısmet olursa minik kardeşlerimizin hepsini oyuncaklarla buluşturacağız."

01-192.jpg2-20190716135851.jpg4-700.jpg3-933.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.