Hakkari’de Yaşam Su Arıtma merkezi açıldı!

Hakkari’de Yaşam Su Arıtma merkezi açıldı!

Hakkari’de Yaşam Su Arıtma merkezi faaliyete geçti. Mutfağında 7 /24 temiz su isteyenler için Waterbank 10 yıl garantili su arıtma cihazları ücretsiz montaj ile hizmetinizde olacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye'nin sayılı su arıtma markaları arasında yer alan Waterbank, su arıtma cihazları Hakkari’de.

İdris ve Yasin Bor tarafından hizmete çılan Yaşam Su Arıtma Cihazları Hakkari’ye özel kampanyalar ile hizmete açıldı.

Sağlam altyapısı satış ve teknik destek ağı sayesinde, müşteri memnuniyetini esas alan, Yaşam Su Arıtma Cihazlarının Hakkari Bayisi Kayacan Caddesi üzerindeki adresinde faaliyete başladı. 

10 yıl garanti kapsamına alınan Waterbank markalı Yaşam Su arıtma cihazları Mutfağında 7 /24 temiz su isteyenlerin hizmetinde olacak. 

Bor kardeşler, Hakkari için bir ihtiyaç olarak gördükleri Yaşam Su Arıtma merkezi ile ilgili şu ifadeleri kullandılar: ‘Kalite ve ucuzluk ilkesini’ esas alan firma Su arıtma cihazı sahibi olmayı bir lüks olarak değil her kesimden insanın sahip olması gereken bir sağlık ürünü olarak görüyor. Evsel ve endüstriyel arıtma cihazları ile Hakkari halkına hizmet veriyoruz.”

Adres: Kayacan Caddesi İdem Sokağı

İletişim: 0506 285 43 46 - 0542 656 85 06

1-20190218090009.jpg

2-911.jpg

3-710.jpg4-566.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum