Hakkari'de yaralı bulunan baykuş tedavi altına alındı

Hakkari'de yaralı bulunan baykuş tedavi altına alındı

Hakkari'de vatandaşların yaralı bulduğu baykuş, Hakkâri Belediyesi Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vatandaşların yaralı halde buldukları Baykuş'u , İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi bünyesindeki Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Veterinerler  tarafından tedavi edilen hayvan daha sonra müşahede altına alındı.

Yaşanan olay ile ilgili açıklamada bulunan Hakkari Belediyesi Veteriner hekimleri duyarlı vatandaşların kendilerine ulaştırdığı yaralı kuşları tedavi altına aldıklarını belirtiler.

Ekipler,  Baykuş'un sol kanadında kırıklar olduğunun, hayvanın uzun zamandan beridir güçten takatten düştüğünü, herhangi bir şey yiyemediğini  ve avlamadığını için birkaç müşaheden altına kalacağını eğer durumunda her hangi bir gelişme olmazsa Baykuş'un Van'a bulunan hayvan hastanesine gönderileceğini belirtiler.

1(24).jpg4f8584c8-83e0-4e23-972e-0b80a8eb7f2f.jpgb2634ba6-f4a3-48a7-88ec-d0dbd76b85af.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.