Hakkari’de Yaprak döner hizmete açıldı!

Hakkari’de Yaprak döner hizmete açıldı!

Hakkari’nin Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Erdoğanlar Apartmanı’nda 3 kişinin istihdam edildiği Yaprak Et Döner hizmete girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkârili girişimciler Erol Saklı ve Cafer Ege tarafından, Bulvar Caddesi belediye bitişindeki Erdoğanlar Apartmanı’nda sade bir tören ile hizmete açılan Yaprak Döner’de 3 kişi istihdam edilecek. 

Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten girişimciler, Erol Saklı ve Cafer Ege, yeni hizmete açtıkları Yaprak Döner salonunda deneyimli elemanlar ve hijyenik ortamımızla vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vermeye çalışacaklarını söylediler.

Saklı ve Ege, ”Hakkari’de her geçen gün yeni iş yerleri açılıyor. Bizde Yeni bir yıla gireceğimiz bugünlerde Yaprak Döner salonunu hizmete açtık. Yeni iş yerimizde deneyimli 3 kişi istihdam ediliyor. Evlere ve İş yerlerine Alo paket servisimiz bulunuyor. İş yerimizin yeni yıla denk gelmesi bizi sevindirdi. Bu vesileyle 2019’un bütün halkımız için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandılar. 

ADRES: Bulvar Caddesi, Erdoğanlar Apartmanı / Hakkari 

İLETİŞİM: 0553 243 49 93 - 0438 211 08 74

5-378.jpg

1-926.jpg2-837.jpg3-664.jpg4-531.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.