Hakkari’de “Vural Eczanesi” dualarla açıldı

Hakkari’de “Vural Eczanesi” dualarla açıldı

Hakkarili genç eczacı Azad Vural tarafından 4 kişinin istihdam edildiği “Vural Eczanesi” dualarla hizmete açıldı.

Bulak Mahallesi Atlılar Caddesi Van Gölü bitişiğinde 4 kişinin istihdam edildiği “Vural Eczanesi” görkemli bir açılışla hizmet veremeye başladı. 
Açılışa Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Kentin kanaat önderi Adil Erdoğan, Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, Esnaf ve Kefaret Odası Başkanı İsmail Akboğa, bazı kurum amirleri, eczacılar, çarşı esnafı ve yüzlerce davetli katıldı. 

Belediye Camii imamı Yasin Aşkan tarafından yapılan duaların ardından açılışın kurdelesini HATSO başkanı Servet Taş ve Adil Erdoğan birlikte kestiler.

Burada kısa bir açıklama yapan HATSO Başkanı Servet Taş,” Yeni iş yerinin açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, kentte son 4 haftadır farklı sektörlerde yeni iş yerlerinin açılması esnafımıza katkı ve vatandaşlarımıza istihdam sunuyor. Bu duygularla genç eczacı Azad kardeşimize başarılar ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Genç eczacı Azad Vural ise, kentte böyle bir hizmeti kazandırmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, iş yerlerinin açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Açılış verilen ikramlarla son buldu. 

dsc_8578-001.jpgdsc_8588-001.jpgdsc_8600-001.jpgdsc_8605.jpgdsc_8616.jpgdsc_8624.jpgdsc_8607.jpg

dsc_8610.jpgdsc_8639.jpgdsc_8633.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum