Hakkari'de ve ilçelerinde operasyon: 14 kişi gözaltına alındı

Hakkari'de ve ilçelerinde operasyon: 14 kişi gözaltına alındı

Hakkari merkez, Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde yapılan operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda, Hakkari merkez, Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde 14 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Merkez, Yüksekova ve Çukurca İlçelerinde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi amacıyla 15 adrese eş zamanlı operasyon yapılmıştır. Yapılan operasyonda 14 şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, farklı silahlara ait 277 adet fişek, çok sayıda örgütsel broşür ve yasaklanan kitaplardan ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.