Hakkari’de Valens Cafe ve Okey Salonu Hizmete Açıldı

Hakkari’de Valens Cafe ve Okey Salonu Hizmete Açıldı

Hakkarili genç girişimciler Samet Demiralp ve Barış Armut tarafından “Valens Cafe ve Okey” salonu sade bir açılışla hizmete başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çarşı merkezi eski Halk Bank Karşısı Şimşek Apartmanı kat 2’de “Valens Cafe ve Okey” salonu sade bir açılışla hizmet vermeye başladı. 

Hakkarili genç girişimciler ve çocukluk arkadaşları ve dayı yeğen Samet Demiralp ve Barış Armut tarafından açılan “Valens Cafe ve Okey” salonunda “Mercanın Mutfağı” ile hizmet veriyor. 

Deneyimli 4 kişinin istihdam edildiği cafe ve okey salonunun menüsünde içli köfte, sarma, pasta, tatlı ve Mardin yöresine ait lezzetler gibi tamamen ev ürünleri servisi yapılıyor. 

Kendisinin ve ortağının başka sektörlerde uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirten Armut, “İlimizde çok güzel ve yeni bir konsept hazırladık. Her yaştan ve her kesimden misafirlerimiz bizleri tercih etmeye başladı. Bizlerle beraber olan herkese gönül dolusu sevgiler ve şükranlarımızı sunuyoruz. Uygun fiyatlarla, birbirinden değişik lezzetleri misafirlerimize sunmaktan çok mutlu ve de gururluyuz” diye konuştu.

7.jpg

1-002.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

4-002.jpg

5.jpg

6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.