Hakkari'de uzman doktor sorunu çözüldü!

Hakkari'de uzman doktor sorunu çözüldü!

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimliği hastanenin çeşitli branşlarında eksik olan uzman doktor sıkıntısının giderildiğini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, Hakkari Devlet Hastanesinde mecburi hizmet kurasında açılan kadrolar dışında kalan ve eksiklik yaşanan branşlara re'sen görevlendirmeler yapıldığı kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atama ile uzman hekim eksiğinin giderildiği belirtilen açıklamada "Bu görevlendirmeler ile hastenemizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunulması sağlanmıştır. Bu konuda başta sayın bakanımıza, bakanlık yetkililerimize ve sayın valimize destek ve katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Hastane Başhekimliğinin verdiği bilgiye göre ataması yapılan branşlar şu şekilde Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Kadın Doğum, KBB ve Çocuk Hastalıkları (2)

doktor.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum