Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü batı illerine sevk edilmek istenilen 3 kilo 340 gram metamfetamin maddesi ele geçirildiğini, bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada,"İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli ya da depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimizden Batı İllerine uyuşturucu madde götürüleceği bilgisi edinilmiş, edinilen bilgiler doğrultusunda 05.07.2020 tarihinde yapılan uygulamalarda şüpheli bir şahıs üzerinde; 3 kilo 340 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, olay ile ilgili olarak 1 (bir) şahıs gözaltına alınmıştır. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak TCK Madde 188 kapsamında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Nakletmek” suçundan işlem başlatılmış olup adli tahkikat devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

1-20200707234919.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.