Hakkari'de Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Hakkari'de Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

HAKKARİ'de İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Vali İdris Akbıyık, başkanlığında ve basına kapılı düzenlenen “İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu” toplantısına, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve vali yardımcısı Mustafa Duruk ile kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda uzmanlar tarafından slayt gösterimleri eşliğinde uyuşturucu ile mücadelede en etkin yolu, uyuşturucuyla mücedele konusunda kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, uyuşturcu kullananlarla ilgili veri tabanı oluşturulması, ilimizde Amatem kurulmasıyla ilgili çalışmaların başlatılması, metruk binalarla ilgili önlemler alınması, il kültür müdürlüğü tarafından gençlere yönelik tiyatro, sinema ve resmi sergilerinin düzenlenmesi, İl gençlik merkezi ve spor müdürlüğü tarafıdan gençlerin kaliteli zaman geçirebileceği etkimlerler düzenlenmesi konuları değerlendirildi..

2-716.jpg1-783.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.