Hakkari'de uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'de uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari'de batı illerine götürülmek istenilen uyuşturucu ele geçirildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafında yapılan açıklamada,"  İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli ya da depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimizden Batı İllerine araç ile yüklü miktarda uyuşturucu madde götürüleceği bilgisi edinilmiş, edinilen bilgiler doğrultusunda 18.06.2020 tarihinde bahse konu araç üzerinde yapılan çalışmalarda;

2 kilo 500 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, olay ile ilgili olarak yakalanan 1 (bir) şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır"  denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.