Hakkari’de ucuz telefonun adresi ‘Birhat İletişim’

Hakkari’de ucuz telefonun adresi ‘Birhat İletişim’

Hakkari Valiliği karşısında faaliyet gösteren ‘Birhat İletişim’ son model telefon ve telefon aksesuarları ile sıfır ve ikinci el telefonda ucuzluğun ve kalitenin Hakkari’deki adresi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Atatürk Caddesi Türk Telekom Yanı Hakkari Valiliği karşısındaki adresinde hizmet vermeye başlayan ‘Birhat İletişim’de son teknoloji ürünü olan her çeşit cep telefonu ve telefon aksesuarlarının yanı sıra ikinci el cep telefonu bulmak mümkün. 

Müşterilerin arayıp ta bulamadığı her türlü cep telefonu ve aksesuarlarının bulunduğu Birhat İletişimini işletmecisi Recep Akınlar, kaliteli ve ucuz telefonun Hakkari’deki tek adresinin ‘Birhat İletişim’ olduğunu söyledi. 

BİRHAT İLETİŞİM: Atatürk Caddesi Türk Telekom Yanı Hakkari Valiliği karşısı

GSM: 0545 344 30 41 – 0533 554 06 13

r3-003.jpgr4-002.jpgr2-003.jpgr1-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.