Hakkari'de trafik haftası etkinlikleri

Hakkari'de trafik haftası etkinlikleri

Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Öztürk, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Aarslan, kurum müdürleri, sürücüler ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Komiser İsa Söğüt, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.
 
Daha sonra görevli trafik polisi tarafından öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgi verilerek slayt gösterimler izletildi.
 
Ardından Vali Toprak, yılın trafik polisi ve sürücüleri seçilenlere ödül verdi.

Program, trafik materyallerinin yer aldığı serginin gezilmesi ve öğrencilere trafik kuralları ile ilgili kitap ve broşürlerin dağıtılmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.