Hakkari'de Tersine dünya adlı tiyatro oyununa davet!

Hakkari'de Tersine dünya adlı tiyatro oyununa davet!

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen tiyatro etkinliğine herkes davet edildi.

Kadınlarla erkekler yer değiştirseydi ne olurdu? Tersine Dünya kadın – erkek kimliklerinin tersine döndüğü, kadınların kabadayı olduğu, erkekler evlenmek üzere evden kaçırıldığı, kadınların eve ekmek getirdiği kısacası tüm rollerin tersine döndüğü eğlenceli bir oyunu anlatıyor. Yani “Kadınlarına bıyıklarını süpürge etmiş erkeklerin hikâyesi anlatılıyor”

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Sanat Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile “ Onuncu köy  tiyatro topluluğu’nun eğitmenleri tarafından uzun süredir yaratıcı drama ve tiyatro eğitimlerinden sonra ilk defa profesyonel anlamda iki perdelik bir oyunla sahne alacak olan  öğrenci kadrosu tarafından hazırlanan tiyatro etkinliğine vatandaşlar davet edildi.

Yer: (AKM) Atatürk Kültür Merkezi

Saat:19:00

Tarih: 17.02.2019

1-332.jpg2-310.jpg3-238.jpg4-209.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.