Hakkari’de Teknokent Anadolu Lisesi açıldı

Hakkari’de Teknokent Anadolu Lisesi açıldı

Hakkari’de bir yıl önce faaliyete geçen Özel Teknokent Koleji bünyesinde Teknokent Anadolu Lisesi açıldı. Sınırlı sayıda kontenjanı olan okul LGS puanı ile öğrenci alacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de 2007 – 2008 eğitim öğretim yılında Özel İdeal Dershanesi olarak faaliyete başlayan ve dershanelerin dönüşümü sürecinde 4 yıl temel lise olarak hizmet veren Özel İdeal Lisesi yeni sezonda Teknokent Anadolu Lisesi olarak eğitime devam edecek. 

Teknokent Koleji bünyesinde açılan ve aynı adreste eğitim verecek olan Teknokent Anadolu Lisesine 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek.

Liselere Giriş Sınavı (LGS) puanı ile öğrenci kabul edecek olan Teknokent Anadolu Lisesinde üniversiteye hazırlık eğitimi verilecek.

Özel İdeal Temel Lisesinin kadrosunda yer alan ve yılların deneyimi olan öğretmenlerin görev alacağı liseye sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecek.

Teknokent Koleji Müdürü Levent Duman, dershanecilikten gelen deneyimle Hakkari eğitimine bir nebze de olsa katkı sunmak için eğitime çok büyük yatırım yaptıklarını söyledi. 

Hakkari’de üniversiteye yerleştirdikleri öğrenci sayısında büyük başarılara imza attıklarının altını çizen Duman, “Hiçbir zaman başarımızı yeterli görmedik.  Bir sonraki yılda eksiklerimizi giderip daha iyisini yapmaya gayret ettik. 2014 yılında dershanelerin dönüşümü kapsamında kurumumuzu temel lise olarak dönüştürdük. 4 yıllık temel lise geçmişimizde en iyi eğitim öğretimi gerçekleştirmeye çalıştık” dedi. 

Temel liselerin sürelerinin bitmesi ile  Teknokent Anadolu Lisesini kurduklarını söyleyen Duman, yeni bir mekanda yeni bir heyecanla yola çıktıklarını belirtti ve “Biz İdeallerinize ulaştıran dershane sloganı ile çıktığımız bu yola ideallerinizi Teknokente taşıdık” ifadelerini kullandı. 

Duman, Teknokent Anadolu Lisesi olarak en büyük hedeflerinin öğrencilerini hem sosyal etkinlikler noktasında doyurmayı hem de üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlamak olduğunu kaydetti. 

Adres: Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Kavşağı No: 96 

GSM: 0542 433 32 35

3-926.jpg

2-20190710095713.jpg

tek.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum