Hakkari'de taze sebze ve meyvenin adresi Çetin Manavı!

Hakkari'de taze sebze ve meyvenin adresi Çetin Manavı!

Hakkari’de faaliyet gösteren ve günün 24 saatinde taze sebze ve meyvenin bulunduğu Çetin manavı şarküteri ramazan ayında Hakkarililerin hizmetinde.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

5 Ay önce Cumhuriyet Caddesi Halk Bankası karşısında 3. Şubesini hizmete açan Çetin Manavı Şarküteri Ramazan ayında da oldukça iddialı. 

Günün 24 saati taze sebze meyve bulabildiğiniz Çetin Manavı Şarküterinde ramazan ayı boyunca uygun fiyata bütün meyve sebze çeşitlerini, içecek çeşitlerinin yanı, günlük yumurta ve taze koyun yoğurdu bulmak mümkün. 

Hakkari’de 3 şube ile hizmet verdiklerini anlatan Çetin manavı şarküterinin sahibi Nasip Çetin, günlük olarak taze sebze ve meyve getirdiklerini söyledi. 

3 ayrı şubede 10 kişiyi istihdam ettiklerini anlatan Çetin, “Mübarek amazan ayına giriyoruz. Ramazan’ın başta tüm İslam alemi ve Hakkari halkı için hayırlı olmasını diliyoruz. Biz günlük olarak taze sebze ve meyve getiriyoruz.  Vatandaş bizden memnun biz vatandaşımızdan memnunuz. Manav ve şarküterimizde sebze ve meyvenin yanı sıra, taze yumurta, süt ürünleri özelikle de koyun yoğurdu ve meşrubat bulunuyor. Tekrar Hakkari halkının ramazanı mübarek olsun” dedi.

1-466.jpg2-436.jpg3-356.jpg4-305.jpg

5-216.jpg6-151.jpg10-064.jpg7-110.jpg

9-063.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum