Hakkari'de 'Tanıtım ve ve Kariyer Günleri' etkinliği düzenlendi

Hakkari'de 'Tanıtım ve ve Kariyer Günleri' etkinliği düzenlendi

Hakkâri Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tanıtım ve Kariyer Günleri-1" programının açılışı yapıldı.

Hakkâri Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, üniversite öğretim üyeleri, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
 
Pprogramda konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak, Hakkâri Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programın Hakkâri için çok önemli olduğunu söyledi.

Vali, Toprak, Tanıtım ve Kariyer Günleri-1 programı kapsamında lise son sınıfa gelmiş olan öğrencilere üniversitenin tanıtılması, bölümlerin izah edilmesi, hangi bölümlerde ne gibi faaliyetlerin yürütüldüğü, okulu bitirdikten sonra hangi bölümlerin seçilebileceği ve üniversiteden sonra ki iş alanları ile ilgili bilgiler verileceğini ifade etti.

Tanıtım ve Kariyer günü etkinliklerinin Yüksekova, Şemdinli Çukurca ilçelerimizde de yapılaağını kaydeden Vali Toprak, bu program ie gençlere, çocuklara ve sporculara öncelik verileceğini belirtti.

Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş ise, öğrencilere üniversitenin tanıtımı ile ilgili bilgiler verdi.
 
Hakkâri Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Bada da, başarı ve başarısızlık kavramı üzerinde durarak öğrencilere aydınlatıcı bilgiler aktardı.
 
Program, yapılan ikram ve müzik dinletisiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.