Hakkari’de taksicilerden sağlıkçılara destek!

Hakkari’de taksicilerden sağlıkçılara destek!

Hakkari’de 6 taksi durağında çalışan onlarca taksici koranavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek için araçlarıyla korna çalarak şehir turu attı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de faaliyet gösteren taksiciler Koronavirüs (Kovid-19) ile amasız bir şekilde mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek için araçlarıyla şehir turu attı.

Çarşı merkezinden korna çalarak Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi önüne gelen taksiciler, araçlarından inerek hastanede çalışan sağlıkçıları alkışlayıp ıslık çaldı.

Hastane önünden tekrar araçlarına binen taksiciler kornalara basarak şehir turu attı. Evlerinden çıkamayan vatandaşlar ise evlerinin camlarına ve balkonlarına çıkarak ışık söndürme, ıslık, alkış ve sloganlarla destek verdi.  

Taksiciler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla sağlık çalışanlarına destek ve moral vermek amacıyla korna çalarak şehir turu attıklarını söyledi. 

Taksicilerden Engin Yür, tüm sağlık çalışanlarını ücretsiz olarak taşıyacaklarını belirterek, ” Kentteki taksiciler olarak bakanımızın çağrısı üzerine saat 21:00’da sağlıkçılarımıza moral olsun diye şehir turu düzenledik. Amacımız onların yanında olduğumuzu bilmeleridir. Şehir içinde korna çalarak tur attık. Evlerinden çıkamayan vatandaşlar camlara ve balkonlara çıkarak bize destek verdiler. Tüm sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıma kararı aldık. Allah onlardan razı olsun. Her zaman yanlarındayız. Onlara minnettarız” ifadelerini kullandı.

taksclerr.jpg

1-20200322081826.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum