Hakkari'de tahrip olan yollarda yamama çalışması

Hakkari'de tahrip olan yollarda yamama çalışması

Hakkari Belediyesi kentte tahrip olan yollarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.


HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi, yağışlar ve doğalgaz hattı döşeme çalışmaları nedeniyle hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Kent merkezinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda asfalt yama çalışmalarını programı kapsamında sürdürürken, belediye yetkilileri, yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfalt yama ekiplerinin altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme yaptığını ifade ettiler.

Tahrip olan kent merkezindeki yolların asfaltlanması için ihalenin yapıldığını ifade eden yetkililer, kentte 11 kilometre asfalt çalışması yapılacağı bilgisini paylaştılar.

Mahalle muhtarı Kemal Erol ise, Hakkari belediye yetkilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

1-20200808100700.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.