Hakkari'de Sürpriz Evlilik Teklifi

Hakkari'de Sürpriz Evlilik Teklifi

Hakkari'de öğretmen Sinan Koçhan (28), meslektaşı olan kız arkadaşı Mine Aksakallı'ya (23) depin'deki Baba dinlenme restorantında sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de öğretmen Sinan Koçhan (28), meslektaşı olan kız arkadaşı Mine Aksakallı'ya (23) Zap Vadisi'ndeki Baba dinlenme restorantında sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Vadi içine kurulan ve özenle süslenen kameriyede kendisine yapılan evlilik teklifi çok şaşıran Aksakallı, "Evet" yanıtı verdi.

Hakkari Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) İlkokulun'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Muşlu Sinan Koçhan, aynı okulda görev yapan Sakaryalı Mine Aksakallı'ya gönlünü kaptırınca romantik bir evlilik teklifinde bunmak için çalışmalara başladı. Koçhan, bu teklif için de Zap Vadisi'ndeki restoranın uygun olacağını düşündü. Bunun için de hazırlıklara 2 gün öncesinden başladı. Kente 10 kilometre uzaklıkta bulunan Depin'deki Baba dinlenme restorantının kameriyesini özenle hazırlandı. Koçhan, restoran sahipleriyle birlikte teklifte bulunacağı kameriyeyi renkli tüller, mum ve çiçeklerle süsledikten sonra kız arkadaşını Van'a gitmek üzere evinden alarak yola çıktı. Restoranın bulunduğu bölgeye geldiklerinde de gözlerini kapatıp araçtan indirdi. Mine Aksakallı, gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, Sinan Koçhan, cebinden yüzüğünü çıkartarak evlilik teklifinde bulundu. Koçhan, aldığı 'Evet' cevabının ardından yüzüğü Aksakallı'nın parmağına taktı. Genç çift birbirlerine sarıldıktan sonra kameriyede hatıra fotoğrafı çektirdi. Böyle bir sürpriz beklemediğini anlatan Aksakallı, "Sinan bana Van'a gideceğiz demişti ama buraya geldik. Böyle bir sürprizle karşılaşacağımı beklemiyordum. Çok beğendim, çok güzel olmuş. Sinan'ın bu kadar şaşırtacak bir teklifle uğraşacağını sanmıyordum. Hiç aklıma gelmedi. Teklifinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Sinan Koçhan is, "Hakkari'de evlenme teklifi yapacağım yer ve zaman bulamayacağımı sandım. Yanılmışım. Hakkari'de harika yerler mevcut. Hazırlıkları tamamlamak için çok uğraştım. Evlenme teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum" dedi. 

1-410.jpg02-098.jpg3-309.jpg2-382.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.