Hakkari'de sosyal medya operasyonu: 16 gözaltı

Hakkari'de sosyal medya operasyonu: 16 gözaltı

Hakkari'de sosyal medyada örgüt propagandası yaptıkları gerekçesi ile haklarında işlem başlatılan 16 kişi gözaltına alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Ekiplerinin yaptığı çalışmada kentte örgüt propagandası yaptıkları gerekçesi ile haklarında işlem yapılan 16 kişi gözaltına alındı.

Emniyete bağlı Halkla İlişkiler ve Protokol Büro amirliğince konu ile ilgili basınla paylaşılan bilgi notunda şu ifadelere yer verildi: "Hakkari'de sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptığı 16 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre terör örgütü PKK/ YPG'nin propagandasını yapıp, halkı kin ve nefrete tahrik edici paylaşım yapanlara yönelik paylaşımlar sürüyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri son zamanlarda kentte terör örgütlerini övücü destekleyici paylaşımlar yaptığı ve asılsız haberler yaydığı belirlenen 16 şüpheli tespit etti. Gözaltına alınan 16 şüpheli adli makamlara sevk edildi."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum