Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor

Hakkari Belediyesi 2020-2023 “Değişik ve Dönüşüm Projesi” ile Hakkari’ye yeni alanlar kazandırmaya devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması amacıyla Gola Züryan Göletini ıslah edip çevresinde bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kurulması için çalışma başlattı.

Bu kapsamda yaklaşık 9 bin metrekare alandaki gölet ilk etapta ıslah edecek olan belediye, daha sonra doğal yapıyı koruyarak etrafına 500 metrekare kapalı, 250 metrekare açık kafe ve restoran, yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları oluşturacak.

Sosyal Tesis Projesi için ilk kazma vuruldu. Gelişim ve Dönüşüm’ projesi kapsamında halka açılması beklenen Golazüryan Sosyal Tesisi için çalışmalar devam ediyor.

1ce2f39b-c5c6-4c8b-a83a-c17c52361653.jpgebdc923b-a77d-4f79-b132-ebd961d7581f.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.