Hakkarı'de sokak ve yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Hakkarı'de sokak ve yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Hakkari Şube Müdürlüğü, sert geçen kış koşullarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak, av ve yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Hakkari Şube Müdürlüğü ekipleri ve bazı doğasever vatandaşlar, sert geçen kış koşullarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak, av ve yaban hayvanları için seferber oldular.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Hakkari İl Şube Müdürü Necmettin Yılmaz, Hakkari'de son zamanların en sert kışını yaşadığını belirterek, ağır kış koşullarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak, av ve yaban hayvanları için doğaya yem takviyesi yaptıklaŕını söyledi.

Yaban hayvanları ile sokak hayvanlaŕını korumaya devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, doğaya yem bırakma çalışmasına destek veren Vali yardımcıları ile  Hakkari Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

img-20190219-wa0053.jpgimg-20190219-wa0061.jpgimg-20190219-wa0047.jpgimg-20190219-wa0052.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.