Hakkari'de Sınava alınmayan genç kız gözyaşlarını tutamadı

Hakkari'de Sınava alınmayan genç kız gözyaşlarını tutamadı

2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Orta öğretim sınavı başladı. Sınava giren adaylar didik didik aranarak içeriye alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de 2018-KPSS sınavına geç kalıp giremeyen adaylar gözyaşlarını tutamadı.

Sınav süresi 130 dakika (2 saat 10 dakika) olarak belirlenenen ve 3 milyon kişinin girmesi beklenen 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavı, saat 10.00 itibariyle başladı. Saatin 10.00 olmasıyla beraber salonun giriş kapıları kapatıldı. Geç kalanlar ise sınavı kaçırması gözyaşlarını tutumadı. 

Hakkari Sümbül Anadolu Lisesinden sınava girecek  olan öğrenciler bir dakika kala yetişmeye çalışırken sınav saatini kaçıran 3 öğrenci ise ÖYSM’nin belirlediği saat olan 10:00’dan bir kaç dakika sonra geldikleri için salonlarına alınmadı. Bu du duruma tepki gösteren geç kız gözyaşlarını tutamadı.

EHLİYETLE GELEN ADAY SINAVA GİREMEDİ

Sınava, kimlik kartı olmadan girmek isteyen Öğrenci ise içeri alınmadı. Kimlik kartını evde unuttuğunu söyleyen Şaban Arslan, sınava 10 dakika kala koşarak kimliğini almaya gitti. Sınava 3 dakika kala salona gelen aday, bu kez kimlik kartı yerine ehliyetini getirince, sınava alınmadı. 

4-433.jpg6-206.jpg

143f5706-67c8-41a5-addf-6d83aefa473d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.