Hakkari'de silah ve mühimmat ele geçirildi: 1 Gözaltı

Hakkari'de silah ve mühimmat ele geçirildi: 1 Gözaltı

HAKKARİ'de, Jandarma ve Polis ekipleri düzenlediği operasyonda roketatar, doçka mühimmatı, el bombası, silah ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi. Operasyonda “Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan aranan 1 şüphelide gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çukurca İlçesi Kazan Mahallesinde ve kırsal alanında operasyon düzenledi. Operasyonda, yapılan arazi arama-tarama faaliyetlerinde 3 adet RPG-7 mühimmatı, 6 adet roket sevk fişeği, 2 adet Mavzer piyade tüfeği, 4 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, Çok sayıda piyade tüfeği fişeği, 15 kg TNT kalıbı, 85 adet Doçka mühimmatı, 7 adet AK-47 Kalaşnikof şarjörü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Operasyonda  “Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan aranan 1 şüphelide gözaltına alındı. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

1-012.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.