Hakkari'de Sığınakta mühimmat ele geçirildi

Hakkari'de Sığınakta mühimmat ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Yufkalı Köyü kırsal alanında 8 Tim ile gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında tespit edilen sığınak ele geçirildi.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;

11.01.2021 günü Şemdinli İlçesi Yufkalı Köyü kırsal alanında 8 Tim ile gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti esnasında tespit edilen sığınak içerisinde;

4 adet Roketatar Sevk Fişeği, 30 adet pil bloğu, 1 adet alıcı, 1.000 metre kablo, 5 adet koli bandı, 1 adet elektrik bandı, 180 adet Bixi Mühimmatı, 1 adet Bixi Mayonu, 2 adet Dragunov Keskin Nişancı Tüfeği Şarjörü, Tişört, çorap ve konserve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir" denildi.

muhimmat-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.