Hakkari'de Servis ve AVM'ler dezenfekte edildi

Hakkari'de Servis ve AVM'ler dezenfekte edildi

Hakkari'de, belediye ekipleri tarafından  koronavirüse karşı toplu taşıma araçları ve alışveriş merkezleri dezenfekte edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çin'in Wuhan kentinde başlayan korona virüsüsün Türkiye'de görülmesiyle birlikte Hakkari'de de önlemler artırıldı.

Hakkari'de vatandaşların ortak kullandığı alanlar korona virüse karşı dezenfekte edildi. Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, korona virüse karşı toplu taşıma, araçlar, Alışveriş merkezleri dezenfekte uygulaması yaptı.

Zapıta ekipleri ile birlikte Dezenfekte çalışmaları Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Abdi Arslan, Dünyayı sarsan Koronavirüs salgını ile ilgili Hakkari'de toplu taşıma araçlarını dezenfekte edildiğini söyledi.

Belediye'ye çalışmalarında dolayı teşekkür eden Arslan; ' Dezenfekte çalışmaları dışında diğer uyarılarımızı da yapıyoruz. Allah bu belayı başımızdan def etsin' ifadelerini kullandı.

2-20200316151705.jpg1-20200316151705.jpg4-912.jpg

04-121.jpg02-159.jpg01-212.jpg11-099.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.