Hakkari’de şehitler için tören düzenlendi

Hakkari’de şehitler için tören düzenlendi

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven dağı üs bölgesinde füze saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ile Osmaniye nüfusuna kayıtlı iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam için Hakkari’de tören düzenlendi.

 HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı üs bölgesine PKK tarafından yapılan füze saldırısı sonucu şehit olan Kırıkkale /Keskin nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ile Osmaniye doğumlu iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam için Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda tören düzelendi.

Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ak Parti il başkanı Emrullah Gür, Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat,  Ak parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, kurum amirleri, asker ve polisler katıldı.

Saygı duruşu ile birlikte şehit Emre Güngör ve iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam’ın
naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu. 

Yapılan duanın ardından şehitlerin naaşı helikopterle Yüksekova İlçesi’ne buradan da uçakla memleketlerine uğurlandı.

1-702.jpg3-529.jpg4-436.jpg2-646.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum