Hakkari’de Şehit Polislerin adını taşıyan kütüphane açıldı

Hakkari’de Şehit Polislerin adını taşıyan kütüphane açıldı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi iki ayrı okulda yaptırılan ve şehit polis memurları Muhammed Ali Mevlüt Dündar ile Erhan Konuk isimleri verilen içinde 4 bin kitabın olduğu kütüphane açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen “Her Şey Seninle Başlar” projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve şehit polis memurları Muhammed Ali Mevlüt Dündar ile Erhan Konuk isimleri verilen içinde 4 bin kitabın olduğu kütüphane açıldı. 

Kütüphane açılış törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Yüksel Polat, polis ekipleri ile okul müdürleri katıldı.
11 derslik ve 210 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Seyyit Taha İmam Hatip Ortaokulunda açılın ve şehit polis memuru Erhan Konuk’un isminin verildiği kütüphanenin açılışını Vali Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz birlikte yaptılar.
9 derslik ve 200 öğrencisi bulunan Hakkâri Merkez Şehit Erol Olçok Ortaokulunda yaptırılan ve şehit polis memuru Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını ise Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak birlikte yaptılar.

Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen “Her Şey Seninle Başlar” projesi kapsamında iki ayrı okulda yaptırılan ve modern bir şekilde dizayn edilen kütüphanelerde 4 bine yakın kitabın yer alıyor.

Vali Toprak, şehit polislerinin adının verildiği kütüphaneleri açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu kütüphaneyi okullara kazandıran emniyet yetkililerine teşekkür ederek Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

8-054.jpg7-066.jpg6-089.jpg5-112.jpg2-230.jpg1-263.jpg4-151.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.