Hakkari'de şehit özel harekat polisi için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit özel harekat polisi için tören düzenlendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki patlamada şehit olan Özel harekat polisi için tören düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görevden dönerken PKK'lıların yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Recep Emre Yılmaz için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. 

Törene Hakkari Vali Vekili Bekir Abacı, Vali Yardımcısı Nurullah Karaman, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoglu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Ak Parti Hakkari il başkanı Emrullah Gür, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban, Hakkari Gençlik Spor İl Müdürü Reşit Güldal, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, polis ve askerler katıldı. Şehit cenazesinin tören alanına getirilişinin ardından Yılmaz'ın özgeçmişi ve dua okundu. Törenin ardından şehit polis memuru Yılmaz'ın tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra helikoptere bırakıldı.

Cenazenin taşınması sırasında şehidin silah arkadaşları tarafından Hüseyin Nihal Atsız'ın 'Kahramanlık' şiiri okundu. Şiir okunurken duygusal anlar yaşandığı görüldü.

Şehit Yılmaz'ın uçakla Gaziantep'e gönderileceği belirtildi.

1-608.jpg2-555.jpg5-268.jpg8-100.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.