Hakkari'de şehit askerler için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit askerler için tören düzenlendi

Irak’ın kuzeyinde PKK ile çıkan çatışmada şehit olan askerler için uğurlama töreni düzenlendi.

Pençe Harekatı kapsamında Irak kuzeyindeki Hakurk bölgesinin Goraspi üs böleisi yakınında PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük (28) ile  Piyade Uzman Çavuş Sergen Güçlüer (24), Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Şehit askerler için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen uğurlama törenine Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, vali yardımcıları Aziz Gölbaşı ve Mustafa Emre Kılıç, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Paçalı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Hakkari Üniversitesi Rektör Vekili Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Ersalı, Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayar, Ak Parti İl Başkanı A. Mutalip Özbek, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Av. Abdulmecit Tarhan, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti eski İl Başkanı Nurettin Fırat, İyi Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar yorulmaz, CHP İl Başkan Yardımcısı Naci Kahraman, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, polis ve askerler katıldı.

Özgeçmişlerin okunması ve dua yapılmasının ardından şehitlerin naaşları memleketlerine uğurlandı.

img-2480.jpg

img-2488.jpg

img-2516.jpg

img-2498.jpg

img-2502.jpg

img-2514.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.