Hakkari'de şehit askerler için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit askerler için tören düzenlendi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan 4 asker için tören düzenlendi

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Çukurca ilçesi sınır hattındaki Seriberi üs bölgesine, PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 4 asker için uğurlama töreni yapıldı.

Hakkari Dağ Komando Tugayı'nda düzenlenen törene, Vali İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, vali yardımcıları, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şubesi ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er, Ak Parti eski il başkanı Nurettin Fırat, kurum amirleri, askerler ve polisler katıldı.

Şehit cenazelerinin tören alanına getirilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından şehitlerin özgeçmişleri okundu. Okunan duaların ardından şehit sözleşmeli erlerden Erhan Çiyapul Iğdır'a, Murat Şahin Giresun'a, Şevket Çetin Kırıkkale'ye, Yener Kırıkçı ise Ankara'ya uğurlandı.

1-20190420155406.jpg2-20190420155406.jpg3-806.jpg4-625.jpg

49c93931-a199-4a6c-bf8f-a1f975ca7ac2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.