Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari'de görevi sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Özmen, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de görevi sırasında silah mühimmatının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Özmen, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

Törene, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk,  Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Özel Harekat Müdürü Şaban Bayar, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ak parti geçmiş dönem kurucu il başkanı Mehmet Ertuş, CHP il başkanı Nazım Demir, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, İyi Parti İl Başkanı Yaşar Yorulmaz, Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyon başkanı Abdurrahman Er, Ak Parti Eski milletvekili Mutallip Özbek, Hakkari Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, Şehit-Gazi Sen Hakkari İl Başkan Şirin Adıyaman, MHP kadın kolları başkanı Gülşah Turan, Ak parti eski il başkanı Nurettin Fırat, Ak Parti Disiplin Kurulu Üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, Hakkari Köy Korucuları Derneği Başkanı Sadi Özatak, HATSO başkanı Servet Taş, STK temsilcileri, kurum amirleri, askerler ve polisler katıldı. 

Türk bayrağına sarılı Özmen'in cenazesi, tören alanına getirildikten sonra saygı duruşunda bulunulup, öz geçmişi okundu. Okunan duaların ardından da şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na götürülmek üzere silah arkadaşlarının omuzlarında Ambulansa konuldu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özmen'in naaşı toprağa verilmek üzere  memleketi Konya'nın Akşehir ilçesine uğurlandı.

1-20191203195104.jpg2-20191203195104.jpg6-400.jpg

5-546.jpg

img_8003.jpgimg_8012.jpgimg_8004.jpgimg_8015.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.